Sonja Josimov

diplomirani inžinjer zaštite životne sredine i zaštite na radu, master

Na ovo “putovanje” sam intuitivno krenula, pustila sam da me vodi unutrašnji glas i nisam pogrešila. 

Ovaj program bih preporučila osobama koje ne mogu više da žive po starim obrascima.
Osobama koje osećaju da su se negde “zaglavile”, a ne znaju kako sebi pomoći.
Onima koji su spemni da prihvate bolje sutra i daju sebi šansu za sreću. 

Ovaj rad na sebi nije ni malo lak, prolazi se kroz teške stvari.

Treba zaviriti u sopstveni mrak.

Prihvatiti i priznati laži koje živimo.

Dozvoliti sebi da se “raspadnemo” do najsitnijih delova, a posle se sastaviti u neku sasvim novu osobu.

Shvatiti da same sebe ne poznajemo dovoljno i početi upoznavati i prihvatati sebe u nekom drugom svetlu.

A transformacija je tako moćna shvatite da je sve što je komplikovano, komplikovano samo u našoj glavi, da su stvari tako jednostavne samo ih mi drugačije vidimo.

Upoznala sam divne žene koje su mi do juče bile nepoznate, a danas su sigurno nezaboravni deo mog puta. 

Shvatite da iskrena podrška i razumevanje i dalje postoje. 

Hvala vam što ste bile sa mnom na ovom putu, a posebno tebi Tatjana što si me naterala da pomerim granice, izađem iz starih obrazaca ponašanja i razmišljanja, zavirim u sopstveni mrak i upoznam i prihvatim sebe takvu kakva jesam.

P.S kad sam se ja popela na vrh Rtnja mogu svi samo treba verovati u sebe i imati prave ljude da te poguraju i razumeju.

HVALA

Jelena Devetak

diplomirani inžinjer arhitekture

Zahvalna sam što sam imala priliku i čast biti deo ovog programa.

Hvala beskrajno Tatjani na nesebičnom, stručnom i ljudskom, davanju i svim učesnicama na velikoj podršci.

Ovaj program je nesto prvo što bih svakom preporučila da pokloni sebi! Svako ko je spreman da se uhvati u koštac sa samim sobom ovo putovanje je pun pogodak. Putovanje nije idilično, puno je suza, bola, strahova, razbijanja, suočavanja… ali rezultati, oni jesu skoro idilični.

Jednostavno se menjate iz korena, vraćate se sebi! Uz razne vežbe, tehnike, predavanja, međusobni rad u grupi postajete svesni sebe, što vas vodi ka tome da živite svesnije i kvalitetnije. Otkrivate jedan novi svet u svetu u kome od rođenja živite. 

Ovo je jedinstven program koji vas vodi kroz lične procese do toga da postajete bolja i svesnija verzija sebe a istovremeno vas osposobljava za rad sa drugim ljudima.

I da… uz Tatjanu, upoznaćete još  veličanstvenih žena! Taj poklon sebi nema cenu…

Suzana Garić

psiholog, psihoterapeut

Kroz Edukaciju “Duhovni Vodič“ sam mogla još dublje da zaronim u svoje emocije i rad na sebi… da otpustim ono što mi više ne služi i za sebe odredim i kreiram još više ono što želim.

 

Za mene su posebno bile blagodetne vežbe sa disanjem i muzikom koje su uspele da sve moje slojeve “prodrmaju” i novo poslože. Kvalitet podrške i deljenja u našoj grupi je dodatno podstaknuo otvaranje i razvoj.

Draga Tatjana hvala ti na intenzitetu i velikodušnosti davanja

 

Mirela Horvat

Ekonomista

Pokušavam evo već nekoliko dana da sumiram što bih sve rekla za Edukaciju Duhovni Vodič, a da ne napišem cijeli roman.

Trajalo je 6mj.a osjećaj je kao da je puno duže, cijelu vječnost kad su se iz podruma izvlačile sjenke… bilo je intenzivno, sve moguće segmente i djelove mene je dotaklo, na raznim nivoima, čišćenje, spoznaje, uvidi, transformacije, a bilo je i otpora, ooo da puno puno otpora koje sam prevazišla. Hvala im što su se pojavili i omogućili mi da se upoznam duboko i još dublje. Mogu reći zapravo da me je Duhovni Vodič poveo da upoznam u sebi onu ženu o kojoj sam potajno maštala i sanjala…

Tatjana beskrajno sam ti zahvalna na ovom putovanju u kojem sam po prvi puta zbilja dotakla svoju dušu i prigrlila sve što ja jesam i sivo i crno i bijelo i blještavo. Nije bilo lako, ali opet bi napravila svaki korak do ovog mjesta gdje sam sada. Sve sam to ja!

Putujem i putovat ću i dalje u još beskrajnih dubina za koje konačno imam hrabrosti.

Kako kažeš, očito postajem Žena Novog Doba, ponosna i zahvalna svakoj ženi pojedinačno, svaka mi je sestra, svaka je ušla u moj život i ostat će u njemu još dugo dugo, jer veze koje smo stvorile na ovom Velikom putovanju su za mene neraskidive. Hvala, hvala, hvala.

 

 

Smiljka Krivošija

Ekonomista

Došlo je vreme kada treba ostaviti utisak iz edukacije “Duhovni Vodič” kako bi neka nova generacija učesnika imala priliku da čuje ili pročita kakva vrsta rada na sebi je to bila.
Nekada je teško naći reči koje mogu da opišu ono sto prolazimo na našem životnom putovanju.

Ovo jeste za mene jedan od tih momenata kada treba svesti 6 meseci konstantnog, dubokog,isceljujuceg rada na sebi u samo par minuta.

Zahvalna sam na prilici koju sam imala da krenem ovim putem novih spoznaja prvenstveno o samoj sebi,pa onda i odnosu sa ljudima oko mene i kako sam ja do sada gledala na život.
Promeniti perspektivu, mišljenje, navike, obrazce koji su dugo godina bili deo mene, je za mene itekako bio veliki ali uspešan izazov.

Raditi na više koloseka- razumeti prošlost, prihvatiti sadašnjost i graditi bolju i kvalitetniju budućnost mogu bez lažne skromnosti sada da kažem,da mogu samo hrabri ljudi.

Tatjana hvala ti što si nam omogućila ovakav program.

Na podršci, razumevanju, posvećenosti kako celoj grupi tako i svakome ponaosob bez ikakvih izuzetaka.

Jako je bitno imati pravu osobu koja zna gde treba da te vodi,a to svakako jesi bila ti.
Ponosna sam sto sam bila učesnik Duhovnog Vodiča.
Ponosna na svaku od nas u grupi i znam da se naše druženje ne završava sa ovom edukacijom.
Mnogo je benefita koje sam dobila ovim radom.
Kažu da je za čoveka bitno da čovek ostane.
A posle ovakvog rada Tatjana sa tobom bitno mi je reći i još bolji postane!
Hvala ti.

 

Nikolina Likar

Diplomirani ekonomista

Želiš se riješititi svoje drame, suočiti se sa svojim strahovima i pronaći svoj unutarnji mir kojeg već godinama priželjkuješ?

Od srca preporučujem Edukaciju Duhovni Vodič sa Tatjanom. 

Kada sam krenula sa Programima Rađanje Autentične Energije i Žene Novog Doba sa tobom Tatjana, nisam ni sanjala koju ću transformaciju doživjeti. Tako sam poželela i Edukaciju Duhovni Vodič. 

Kroz ovo putovanje sam spoznala svaki djelić sebe i toliko sam zahvalna na svakom djelu kojega sam mrzila, krivila, odbacivala, ljutila se odnosno nisam prihvaćala. 

Zahvalna sam što sam sve to spoznala i izašla i svoje drame koju ni sama nisam bila svijesna. 

Tamara Kokalj

Medicinski asistent, reiki terapet u učitelj

Da bih opisala Tatjanin rad trebalo bi mi nekoliko dana pa ću vam reći jednostavno:

Onog trenutka kada budete iz srca i Duše doneli odluku da se menjate, da želite da probudite u vama uspavanu Ženu i Žensku Energiju,Tatjana je pravi izbor i pravo rešenje. Ona ima ključ za Balkansku Ženu pogotovu u rukama.

Verujte mi, pomoći će vam i više od toga. Otvoriće vam zlatna vrata Žene, Novog Doba!
Hvala, hvala, hvala!!!

Lila Radun

Hidroterapeut

Postojala je žena koja je u jednom momentu bila jako tužna i umorna od straha da sama nije sposobna da se hvata u koštac sa onim što joj je budućnost nagoveštavala.

Kažem postojala, zato što mi se nekada čini da je zapravo ni ne poznajem više….a nije toliko tako davno bilo. Tatjanu sam upoznala u Hipokrat centru kada sam u traženju nekakvih odgovora bez ikakve preterane nade da ću ih ikada dobiti vrtela koje su to mogućnosti koje mi život nudi… I desilo se to.

Upoznala sam jednu veselu ženu koja sa beskrajnom empatijom otvara u mojoj duši vratanca i govori da pođem tim putem. Nisam oklevala. Nakon jako puno vremena iz dana u dan iz nedelje u nedelju ja sam skidala slojeve, kao koru drveta. U početku možda i previše grčevito držeći se za ono dobro i jedino poznato, tugu i strah koji mi je jedino bio blizak. Dani su prolazili a mene je vodila neka nevidljiva svetlost, beskrajni spokoj, sve jače i dublje u meni se budio Život. Na mom licu se ponovo rodio osmeh, u meni samopouzdanje. Verovala sam. Nikada pre, toliki niz godina nisam to uspela, a sada sam poverovala. U sebe. U sve ono što ja jesam i što sam oduvek trebala biti. Ta divna žena je udahnula taj sjaj mojoj duši koji je isčezao i uverila me je da sam tu na svom putu …na putu gde se rađaju Žene, Novog Doba.
Hvala ti Tatjana

Ivana Ćirić

Diplomirani ekonomista, specijalista za upravljanje projektima

Tatjana će vas povesti na put ka sebi.

Kako je i sama rekla, za ovakav rad treba hrabrost da se suočite sa sobom, sa svim onim što jeste, sa svim onim što ste mislili da jeste, a niste. U radu se ide do ključnih blokada koje je neophodno osloboditi kako bi osoba mogla da napreduje.

Vodiće vas do vaših ličnih istina i do prihvatanja svih delova koje ste svesno ili nesvesno odbacili. Tatjanu sam upoznala na jednom seminaru, pre par godina, kada je mene opisala tako da sam ostala bez reci. Videla je nešto što drugi nisu ( što nisam ni ja u tom trenutku ) i bez obuka koje je kasnije pohađala. Verujem da je rođena sa tim darom i sa svrhom da pomogne drugima na ličnom putu. Zato sam je odabrala, zato joj verujem. Beskrajno sam zahvalna što je Tatjana deo mog životnog puta i što mi pomaže da sa radošću i hrabrošću koračam na svom.