Ti si Žena! Tvoja čarolija počinje kada svoj unutrašnji Univezum osetiš, razumeš i počneš da živiš svoje darove!


Da li želiš da promeniš svoj život i postaneš zadovoljna Žena, da isceliš Ženu u sebi i živiš svoj puni potencijal?

Da li si spremna da transformišeš svoj život prepoznajući i živeći svoje darove?

Da li si spremna da otkriješ svoju svrhu, da budeš stvarna, istinita Žena koja živi svoje nebo na zemlji?

Ako je odgovor DA, prijavite se za konsultaciju sa mnom za jednu od Edukacija ili Programa koji vodim!


Duhovna Akademija je mesto gde se LEPOTA i LJUBAV žive. Žive Sada i Zajedno, a i Vas će uvesti u Vaše Sada, bez prošlih briga i budućih strahova.

Lepota Žene je u Vama duboko skrivena, “ljubomorno” ju čuvate od drugih a i od sebe. Duhovna Akademija će Vas voditi do Vaše unutrašnje Lepote, prvo da se Vi sa njom upoznate, da je zagrlite, pa da ju olakšate, da slobodno i Živo izađe iz Vas i “grli” Vas na Vašem Životnom putu.

Vaše je da Sebi Sada iz svog grla kažete DA, to je Moja Duhovna Akademija!

Misija i Strast:

Moja najveća strast je rad na ISCELJENJU žene, da Žene ožive svoju strast i u isto vreme žive svoju duhovnu priču u ovom životu. Moja misija je da spojim DUHOVNOST i svakodnevni život, najveći kvalitet koji možemo da imamo da Žene žive svoje nebo na zemlji. Da jednostavno shvate da isceljujući svoju ŽENU otvaraju kvalitet života koji nisu ni mogle zamisliti do tada. A zatim da pomognem tim probuđenim čarobnicama da svoje kvalitete žive radosno svaki dan. Duhovna žena, Žena Novog Doba kreira svoj život oko svoje SVRHE.

Poruka za tebe Ženo, Novog Doba

Ljubav je dar, to je onaj skriveni PETI element koji svaka Žena nosi u sebi. Mi samo treba da se oslobodimo strahova, stida, sumnje, ljubomore, zavisti, besa, ljutnje…sa kojima je LJUBAV zatrpana da bi mogli da je oslobodimo i živimo slobodno.

Voleti bezrezervno, bez uslovljavanja je taj unutrašnji mir!

Sve drugo je maskirana LJUBAV koja je lažna i zbog nje patimo i imamo bol u duši.

Nova Žena, ŽENA Novog Doba ide tim putem jer upoznavajući svoju SENKU, prihvata je i vraća izgubljene delove svoje duše.

To je put za hrabre jer nije lako biti TA koja je rešila da se od NJE menja priča u njenoj porodici. Ona ta koja ima SNAGE da sve loše TRANSFORMIŠE, u neke nove obrasce ponašanja koji ne postoje, ONA je ta koja kreira.

Priča oslobađanja moje Žene od ograničenja, strahova i boli koje sam nosila je moj život transformisao od nezadovoljne Žene koja ne zna šta tačno želi i oseća do zadovoljne Žene koja živi svoju priču kroz svoju Svrhu, svoj Put sa svojim jatom.

Lakoća je put kojim vodim Žene kroz transformaciju do ISCELJENJA. Ništa manje od toga! Moje žene sa kojima radim su otvorene žene ka duhovnosti i napretku!

Moj moto koji pokreće SVE: Ako sam JA mogla, može SVAKA Žena! Amen