Program koji jeste moj životni put isceljenja ŽENE u meni. U novembru 2022. se rodio i dobio pravi naziv i blagoslov. Program se rodio da ga podelim sa ŽENAMA.

Unutra sam tek tada postala zrela da iznesem ovako dubok rad sa Ženama. Sam naziv Programa govori o dubini rada na isceljenju ŽENE. Program su prošle mnoge ŽENE kojima je on promenio svest i usidrio nova SIDRA unutar njih za hrabrost da krenu putem LJUBAVI, bliskosti i samo ostvarenja. 

Procesi koje prolazimo:

 • Duboki zaron u neosvetljeni deo nas
 • Oslobađanje tereta koji nosimo ne samo ceo život već i nasleđenog dela iz naše genetike koga nismo svesne
 • Vođeni procesi dubokog čišćenja potisnutih emocija iz podsvesnog dela i razvojnih trauma našeg unutrašnjeg deteta i Žene
 • Rad je na emotivnom i telesnom nivou
 • Spajanje sa dubinama unutar nas i aktiviranje bogatstva koga nismo svesne a nosimo u sebi
 • Upoznavanje sa svojom energijom i upoznavanje sa Ženom u nama!!

Duboko transformativno iskustvo emotivnog tela i otvaranje našeg bića ka duhovnom razvoju!!! To je znači našu zrelost!!!

Pripremamo naše tlo da možemo da otvorimo svoje biće za obilje i bogatstvo koje ćemo moći da živimo kroz dobre odnose, kroz seksulnost, novac i smisao u životu!

Znanje koje ćete dobiti ćemo integrisati kroz telo da bismo imali model KAKO dalje u realnom Životu!!

Isceljenje Žene je ustvari Isceljenje Života i jedini dar našoj deci!!!

Duboko sam inspirisana i vođena da vas sprovedem kroz transformativna disanja koja AKTIVIRAJU život!!!

To je moj DAR i to radim najbolje na SVETU!!!

Kako funkcioniše program PETKANA – Isceljenje ŽENE?

UŽIVO GRUPNI RAD

 • Počinjemo 6.juna 2024.
 • 40 dana, 6 nedelja × 2 dana (ponedeljak i svaka druga sreda) večernjeg rada uživo
 • Radionice počinju u 20.30h i traju 90 minuta

SNIMCI

Radimo putem Zooma i dobijate snimak svake Radionice odmah nakon završetka (9 radionica) koje će Vam biti na raspolaganju još 3 meseca dana nakon Programa.

Još jednom, praktični detalji

 • Počinjemo 6.juna 2024.
 • 40 dana, 6 nedelja × 2 dana (ponedeljak i svaka druga sreda) večernjeg rada uživo
 • Snimci Radionica odmah nakon završetka (9 radionica) koje će Vam biti na raspolaganju još 3 meseca dana nakon Programa,
 • Radionice počinju u 20.30h i traju 90 minuta

Koja je investicija u program?

Zbog velikog duhovnog, emotivnog značaja za mene, za moje pretkinje i moje potomke, ovaj PROGRAM, sveto putovanje u unutrašnjost našeg bića nosi energetski ulog od samo 123 evra.

OVO putovanje je za ŽENE koje su duhovne, emotivne i prate zov duše…

Samo oseti da li sazrela za ovaj duboko isceljujući rad baš u ovom trenutku i da li si spremjna životu da kažeš veliko, jasno DA!!!

Ako odmah ne odlučiš, zaokupiće te neke druge stvari i opet nećeš sebi dati prioritet… Prijavi se odmah i pruži sebi neophodnu transformaciju.

Kako da se prijaviš?

Ako želiš da se prijaviš, pusti mi poruku i napiši:

ŽENA: ime i prezime

Možeš da se javiš preko SMS ili Viber poruke na sledeći broj:

+381606390349

Ja ili neko iz tima će se javiti da ti pomogne i pruži dalje detalje.

Ako se i dalje dvoumiš

Za sve vas sa koji me po prvi put upoznaju, htela bih da se prestavim. Ja sam duhovna učiteljica, terapeut traume i neko ko već 8 godina radi grupno sa ŽENAMA kroz Edukacije i Programe na otvaranju njihovog života i življenje svog života sa smislom i u svrsi.

Radim sa podsvesnim delom, traumom i emocijama i pre svega širenju svesti.

Svi moji Programi i Edukacije su izašli ne samo iz znanja već i ličnog životnog iskustva i transformacije.

Moj Život je moj najveći fidbek, mada ih imam mnogo od mojih Žena, klijenata.

Ovaj Program je namenjen ŽENAMA koje razumeju da je ISCELJENJE ŽENE njen zadatak i pruzimanje odgovornosti za lično zadovoljstvo u svom Životu.

Ovo je bukvalno zov ženske duše…


Šta kažu drugi?

Program Petkana- Isceljenje Žene me povezala sa mojom kćeri i sam mojim pretkinjama. Tatjanina objašnjenja kako odnos sa pretkinjama funkcionira na energetskom nivou i njeno maestralno vođenje disanja doveli su me u kontakt sa mojim pretkinjama. Kroz disanja sam mogla vidjeti i osjetiti njihovu bol. Velika većina njihovih potreba sada je namirena. 

Zahvaljujuci disanjima moj odnos s mojom kćeri se na rapidno popravlja. Lakše ju vidim i prihvaćam bas onakvu kakva je. Sebi brze opraštam moje neprimjerene reakcije prema njoj. No najvažnije je da takvih reakcija ima sve manje.

Ja sam na Tatjaninim radionicama ‘prodisala’. Nakon doslovno svake radionice ja se osjećam lakšom, rasterećenom, protočnijom, uzemljenijom, povezanijom sa svojim najistančanijim unutrašnjim Bićem. Za moju svkodnevnicu to znaći da rjeđe planem na druge, a kad upadnem u svoju crnu rupu manje vrijednosti puno brže iz nje izađem. Život mi je obojen svim emocijama koje u potpunosti osjećam no puštam da korz mene prolaze ne vezući se za njih. Osjećam da su samo energija koju treba osjetiti i pustiti.

Tatjana, beskrajno sam zahvalna Univerzumu što su nam se životni putevi isprepeli. I jos važnije što sam čula zov svoje duše da se pustim da me vodiš u dublji kontakt sa svojom ženskom energijom. Hvala ti!

Tamara Rogić, doktor arhitekure

Učešće na Programu Petkana pomoglo mi je da osvestim strahove, kao i okidače koji bi ih iznova aktivirali, dovodeći do napada panike koji su me držali i po nekoliko nedelja. 

U takvim stanjima nisam bila u sanju da racionalno razmišljam niti da napredujem na bilo kom planu. Nakon završenog programa, počela sam da prepoznajem te situacije i da postepeno izlazim iz tog začaranog kruga u svojoj glavi koji je stvarao niz negativnih misli koje su me sputavale. 

Zahvaljujući tome, uspela sam da smanjim i kontrolišem taj negativni uticaj na moj život koji je poticao iz okoline, ali se naslanjao na dubinske strahove unutar mene, i okrenem se drugim stvarima, gde je sada svakodnevno vidan napredak i uspeh.Takođe, spoznala sam da se deo moje ličnosti poistovetio sa tom patnjom u kojoj sam navikla da živim, i rastankom sa tim integralnim delom sebe koga sam pustila da ode, otvorila sam prostor za potpuno novi kvalitet života i prilika koje se sada ukazuju.

G. K. Media Consultant

U moj život dobila sam puno darova  kojima sam bila zahvalna i obradovala sam se, ali PETKANA je DAR koji je dao drugu dimenziju moje svesnosti i tome kako se ja osećam u svoje telo jer kroz procese sta sam odradila u Petkanu, došlo je do jako puno transformacija emocija, olakšanja i pri tome ostvarila sam kontakt sa svojim telom, osetila svaki delić, a nešto veće od to je što sam uspela da shvatim da sam nešto mnogo više od svoje telo i svoj um i dodirnula svoju dušu.

Potvrdila sam da je normalno da se pobrinem za sebe, da budem nežna prema sebe, a da to bude bez osude.

Da nikad i za nisto ne “silujem” svoju dušu, da budem u ljubavi i kad se raspadam jednostavno sta znači dati LJUBAV sebi i svom telu.

Sada drugačije osećam svoje telo i više sam sa onim šta je unutar meni, povećala svoju sigurnost  i stabilnost u sebi i polako koračam kroz život na drugačiji način.

Hvalaaaa od srca za ovaj dar draga moja Tatjana. 

Anica Nikolovska, Makedonija, preduzetnica

Program Petkane  jeste put kojim žena rijetko ide. Prvo što sam osvjesttila je da Ja spolja i Ja unutra  se ne poznajemo. Kada sam razbila beton kojim sam se opasala, naučila si me kako da se uzemljim, tu je počela moja zahvalnost i moje povjerenje.kroz proces disanja. 

U disanju sam vidjela lik Svete Petke koji se preklapa sa tvojim likom,to je bilo tako  snažno, čudesno, nešto što sam doživela unutar sebe u djelu koji sam bila zaboravila…

U procesu rada sa djetetom u sebi  sam se razbolela. To je bilo za Božić, inače ja kao djete sam bila stalno bolesna,tu sam prošla kroz sva ta stanja ponovo.. tempeeratura,povraćanje itd. samo ovaj put je to bilo drugačije nisam se bojala .ovo moram da napišem možda je glupo ali neka je dozvoljavam sebi susret sa tim kao mala djevojčica  od 1 do 8 god veći dio sam bila u bolnici  nikad nis dobila dijagnozu, sem NERVOZNA CREVA, ŽELUDAC KOJI SLABO VARI. 

Za Božić sam sve to ponovo prošla ali ovog puta slobodno kao  podrška toj djevojčici …i ono najvažnije  ispovraćala sve  što mi je dolazilo iz nervoznog želudca  i što je najbitnije znam da je izašla zavisnost od tuđeg mišljenja. 

Kroz Petkanu sam spoznala koliko me moje pretkinje podržavaju, tako sam počela da shvatam uloge raznih žena u mom životu. Mogu slobodno reći da sam  videla kako ide moje životno TKANJE i kako su  sve Duše  ustvari  niti tog tkanja. Osvjestila sam  svoju TUGU  zbog smrrti  roditelja. 

Osvjestila  sam  koliko sam samu sebe silovala tj.zapostavljala.Petkani sam zahvalna za PLAČ iz DUŠEl, jer sam je osjetila i čula koliko doziva.Tu sam postala svjesna sebe kao žene koja ide putem kojim se rijeđe ide i da nisam sama.Hvala ti Tatjana iz srca i duše moje.

Dragana Drljić, dizajner tekstila

Pre programa Petkana duže vreme sam osećala potpunu zaglavljenost u jednoj sferi svog života i prosto nisam znala u kom pravcu da krenem. Pošto sam rođena na Svetu Petku , molila sam joj se da mi pomogne i da me usmeri. Kada je Tatjana objavila program Petkana, rekla sam sebi da je to to. Iako u tom treunutku nisam to planirala ni vremenski, ni finansijki, rekla sam sebi da sam dobila smernicu i da ću zato naći način, vreme i novac. Kroz program sam prolazila kroz različite teme i na svakoj temi se oslobađala iz mog tela neka emocija koja je bila povezana sa tom temom. Oslobađanjem emocija popuštale su i različite blokade i otpori u telu, tako da sam na kraju programa došla do svojih odgovora i dobila jasne smernice kuda da se usmerim i šta treba da radim u narednom periodu. 

Hvala Tatjani i Svetoj Petki na tome!

A.P. kouč

Da li imaš još neke nedoumice ili pitanja?

Ako i dalje nisi sigurna da li je ovo za tebe, ili imaš bilo kakvo pitanje pusti mi poruku i napiši: 

ŽENA-KONSULTACIJE, Tvoje ime i prezime 

Možeš da se javiš preko SMS ili Viber poruke na sledeći broj:

+381606390349

Ja ili neko iz tima će se javiti da ti pomogne i pruži dalje detalje.

Stigli smo i do kraja ove strane. 🙂

Ako si odlučila da je pravi trenutak da nam se pridružiš, klikni na dugme ispod i stranica će se vratiti gore na uputstvo za prijavu.